Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt

TV Series 2019 cast and crew credits including actors actresses directors writers and more. Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt op zoek naar oplichters fraudeurs afpersers en andere criminelen.


Rtl Xl Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt Afl 6

Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters.

Kees van der spek oplichters aangepakt. Kees van der Spek. Hij ontmoet in de eerste aflevering danseres Chedwa Polak die werd opgelicht door een jeugdvriend. Chedwa Polak was ooit een succesvolle danseres in de shows van Joop van den Ende.

Een vermissingszaak uit de jaren 70. After a quarter of a century would it still be possible to isolate DNA from its remains. Van Zuid Afrika tot Liverpool en van Curaçao tot Ibiza.

Op zijn kenmerkende onverschrokken wijze confronteert Van der Spek afpersers fraudeurs oplichters en andere criminelen. VANAVOND de laaste aflevering van Oplichters Aangepakt van dit seizoen. 25-05-2021 - Kees Van Der Spek.

Niet alleen in het buitenland maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Kees van der Spek. Oplichters Aangepakt 2019 5 Seizoenen Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt en oplichters fraudeurs afpersers en andere criminelen ontmaskert.

Kees van der Spek. Oplichters aangepakt NL S5 E4 - Episode 4Watch Video. Kees van der Spek.

Van Zuid Afrika tot Liverpool en van Curaçao tot Ibiza. Niet alleen in het buitenland maar ook op eigen bodem doet. Kijk elke aflevering terug via Gidstv.

EndemolShine Nederland is de producent. Track Kees van der Spek. 6360 vind-ik-leuks 17 personen praten hierover.

Kees van der Spek Special. Http4tymenf3zuKees van der Spek. Kees van der Spek.

De nieuwe reeks van het programma Kees van der Spek. Van Zuid Afrika tot Liverpool en van Curaçao tot Ibiza. In het nieuwe seizoen van Kees van der Spek.

Kees van der Spek. Oplichters aangepakt RTL 5 gaat Kees met zijn team op zoek naar oplichters fraudeurs afpersers en andere criminelen. In Kees van der Spek.

Oplichters aangepakt van dinsdag 11 mei. 11-05-2021 - Kees Van Der Spek. Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt op zoek naar oplichters fraudeurs afpersers en andere criminelen.

Kees gaat gevaarlijke confrontatie aan - Oplichters in het Buitenland 2_2 ayha68. Kees van der Spek heeft al veel meegemaakt in zijn strijd tegen de misdaad maar hij belooft ons de meest intense confrontatie ooit in de uitzending van Kees van der Spek. Dit is een kleine greep uit de nieuwe reeks Kees Van Der Spek.

Kees van der Spek. 04-05-2021 - Kees Van Der Spek. 27-04-2021 - Kees Van Der Spek.

De nieuwe reeks van het programma Kees van der Spek. En misschien wel de spannendste. Vanaf dinsdag 20 april is misdaadjournalist Kees van der Spek terug op RTL 5 met een nieuw seizoen van Oplichters aangepakt.

December 6 2019 Dinsdag pakt Kees diverse Nederlandse charlatans aan. Oplichters aangepakt NL Season 5 Episod. De programmamaker reist met zijn collegas als vanouds naar alle uithoeken van de wereld.

Niet alleen in het buitenland maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Kees van der Spek. Dit is een kleine greep uit de nieuwe reeks Kees Van Der Spek.

Oplichters Aangepakt Kees van der Spek travels around the. In this special on remembrance day Kees goes in search of the identity of an unknown man who was found lifeless in 1995 along the A10 ring road in Amsterdam. Kees zet geniale achtervolging in.

Kees Van Der Spek - Oplichters Aangepakt - Afl 2 - 27 April 2021 RTLXL Tv Series. Oplichters Aangepakt voorheen Kees van der Spek Ontmaskert gaat op dinsdag 29. 6369 likes 15 talking about this.

TV show guide for Kees van der Spek. With Kees van der Spek. Kees van der SpekOplichters in het buitenlandGraf zonder naamMoord of ZelfmoordOplichters op het internetKees van der Spek OntmaskertKees van der Spek Oplich.

Oplichters Aangepakt die vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks om 2030 uur te zien is bij RTL 5. Press alt to open this menu. November 28 2019 Dinsdag wordt in Oplichters Aangepakt eindelijk de beruchte bitcoin-bende aangepakt.

Kees van der Spek. De programmamaker reist met zijn collegas als vanouds naar alle uithoeken van de wereld. Oplichters aangepakt NL new episodes see when is the next episode air date series schedule trailer countdown calendar and more.

Oplichters Aangepakt voorheen Kees van der Spek. Kees Van Der Spek - Oplichters Aangepakt - Afl 3 - 04 Mei 2021 RTLXL Tv Series. Oplichters Aangepakt dat vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks te zien is bij RTL 5.

Amerikaanse politie komt voor Kees - Oplichters in het Buitenland. December 17 2019 VANAVOND de laaste. Dit is een kleine greep uit de nieuwe reeks Kees Van Der Spek.

Kees Van Der Spek. Kees Van Der Spek. Lees verder onder de video.

Oplichters Aangepakt dat vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks te zien is bij RTL 5. Kees van der Spek. 01-06-2021 - Kees Van Der Spek.

Sections of this page. Mehr lesen - Anzeige - Alle Fernsehsendungen. De programmamaker reist met zijn collegas als vanouds naar alle uithoeken van de wereld.

With Kees van der Spek. Oplichters Aangepakt ist ein Fernsehprogramm von. He was buried anonymously at the time.

Datum Di 12 oktober 2021 Tijd 2030 tot 2130 Genre Serie Reality Presentatie Kees van der Spek Deel-url gidstv27104367.


Oplichters Aangepakt Facebook


Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt S01e02 Dutch 720p Web H264 Adrenaline Scnlog Me


Oplichters Aangepakt


Tv Shows Starring Kees Van Der Spek Next Episode


D2ftxyjxlbjs2m


Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt Nl Season 1 Episode 6


Vescskhj1ue 2m


Rtl Xl Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt Afl 3


Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt Sextortion Eo Visie


Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt Videoland


W3cswf4hlwuhbm


Tsyhgw61k88irm


Kees Van Der Spek Betrapt Whatsapp Fraudeurs Op Heterdaad Bm


Rtl Xl Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt Afl 2


Het Zijn Serieuze Motherfuckers Die Ik Aanpak Panorama


Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt Season 1 Air Da


Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt Nieuw Seizoen Start In Spanje Eo Visie


Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt Nl Season 2 Episode 2


Kees Van Der Spek Oplichters Aangepakt Kees Van Der Spek Special Tv Episode 2021 Imdb

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here